3D-printing

Om direct gebruik te maken van onze 3D-printing diensten kijkt u op: Reprintable's Hub

of neem contact op voor een scherpe prijs


Hoge kwaliteit

Reprintable biedt gerecycled 3D-printing (FFF) met een laagresolutie tot 0.02 mm! Een hogere resolutie levert een sterker en mooier model, maar duurt langer om te printen. 

 

Dual-Extrusion

Het is ook mogelijk om met twee grondstoffen of kleuren tegelijk te printen. Daardoor kunnen complexe ontwerpen worden geprint met behulp van ondersteunend materiaal.

 

Printvolume

Het printvolume is maximaal 215 x 215 x 300 mm. Grotere objecten kunnen op kleinere schaal of in meerdere delen worden geprint.


PROTOTYPING


Kwaliteit

Dankzij onze hoogwaardige 3D-printers is het prototype van vergelijkbare kwaliteit als een eind product. Zo kunt u de optredende krachten, werking of passing van onderdelen testen voordat het in productie gaat.

 

Duurzaam

Naast het gebruik van gerecyclede grondstoffen bieden we een recycling service. Bij inlevering van het eerste model krijgt u korting op een tweede prototype. Zo werken wij samen aan het sluiten van de materiaal kringloop.

 

Snel
3D-printen staat bekend als rapid-prototyping, omdat het de mogelijkheid biedt om sneller een fysiek prototype te produceren ten opzichte van de traditionele manier van prototyping.